Samsung S9 plus reparatie Breda

Voor een S9 plus reparatie in Breda ben je bij ons aan het juiste adres. We maken gebruik van originele Samsung onderdelen  en geven hier 1 jaar garantie op. Een S9 plus reparatie in Breda hoeft niet veel te kosten, hieronder tref je een prijsoverzicht van de meest voorkomende reparaties van dit model. Daarnaast is het zo dat we alle reparaties direct uitvoeren in een van onze winkels en deze dus niet op sturen. Zo hoef jij je toestel niet lang te missen. Als je een afspraak maakt via de website kan je zelfs blijven wachten op je S9 Plus reparatie in Breda.

Prijzen zijn inclusief montage en 1 jaar garantie!

Samsung Galaxy S9 Plus

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten voor een origineel Samsung scherm.
319
239 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

s9 plus repareren Breda

Je Samsung s9 plus repareren in Breda laat je natuurlijk doen bij de experts van Gsm Plaza. Met al meet dan 10 jaar ervaring in de branche beschikken we over de juiste skills en tools dus kunnen we  snel en vakkundig je s9 plus repareren in Breda. Het repareren van je s9 plus in Breda hoeft niet lang te duren. Je kan een afspraak maken via de website en zo blijven wachten op je reparatie in de winkel. Dit duurt gemiddeld 25 minuten voor dit model.

 

s9 plus scherm vervangen Breda

Wil jij je s9 plus scherm vervangen in Breda, dan ben je aan het juiste adres. We maken gebruik van originele Samsung onderdelen en geven hier 1 jaar garantie op. Zo ook op je s9 plus scherm vervangen in Breda. Onze monteurs beschikken over de benodigde skills, cursussen en opleidingen. Zo weet je zeker dat je telefoon in goede handen is.  Je s9 plus scherm vervangen in Breda hoeft niet veel te kosten. Hierboven tref je een prijsoverzicht.

 

s9 plus accu vervangen Breda

Wil jij je s9 plus accu laten vervangen in Breda? Dan kan dit bij Gsm Plaza Breda. We hebben de accu voor je s9 plus altijd op voorraad in onze winkels in Breda. Dat betekend dat je altijd kan binnenlopen om je s9 plus batterij te laten vervangen in Breda. Hier zit net als andere reparaties altijd 1 jaar garantie op.

 

Contact via WhatsApp