Samsung S20 repareren Breda

Laat je Samsung S20 vandaag nog repareren bij ons punt in Breda. We maken gebruik van originele Samsung onderdelen dus je krijgt de kwaliteit die je gewend bent bij een Samsung. Hierdoor kunnen we je ook een lange garantie bieden op je S20 reparatie in Breda. De reparatie van je S20 duurt ongeveer 25 minuten. We raden je wel aan hier een afspraak voor te maken indien je er op wilt blijven wachten. Je bent ook altijd welkom zonder afspraak, maar dan kan het iets langer duren. Laat vandaag nog je S20 scherm repareren in Breda voor de juiste prijs en beste garantie. Bij ons zijn alle prijzen inclusief montage, btw en garantie. Dus geen verborgen kosten bij je S20 reparatie.Samsung s20 reparatie Breda

S20 scherm reparatie

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
289 Origineel Samsung scherm
  •  
ACTIE

Samsung s20 scherm reparatie Breda

Omdat onze monteurs werken met originele Samsung onderdelen kunnen we de voorbereiding al doen voordat jij binnen loopt in de winkel. Zo zorgen we er voor dat je Samsung s20 scherm reparatie binnen een half uur klaar is. In de meeste gevallen krijg je er naast een nieuw scherm bij Samsung ook gelijk een nieuw frame bij. Wel zo fijn als je frame ook beschadigd is! Wil jij dus snel en veilig je Samsung s20 scherm reparatie laten uitvoeren? Kom dan snel langs in ons Samsung service center in Breda aan de Ginnekenweg 77. 

Garantie op een Samsung s20 reparatie

Wij hebben er voor gekozen om je Samsung s20 reparatie alleen uit te voeren met originele onderdelen. Zo beschermen wij je tegen minder kwalitatieve schermen die op de markt beschikbaar zijn. Want zeg nou zelf, zo een duur toestel wil je toch niet repareren met een scherm wat onder de normen valt? Het voordeel is dat je bij een Samsung scherm reparatie altijd 12 maanden garantie krijgt. Wil je toch liever minder betalen en voor een minder kwalitatief scherm gaan? We adviseren je om dit niet te doen bij de S20. 

Contact via WhatsApp