S22 Ultra reparatie Breda

Samsung S22 Ultra reparatie Breda

Ben je op zoek naar een reparatie in Breda voor je Samsung S22 Ultra? Dan ben je nu op de juiste pagina. Hieronder tref je een prijs overzicht voor de meest voorkomende reparaties van de S22 Ultra. We voeren al deze reparaties direct uit in een van onze winkels en sturen deze dus niet op. Zo hoef jij je toestel nooit lang te missen. De meeste S22 Ultra reparaties staan binnen 30 minuten al klaar. Onze monteurs in Breda staan 7 dagen per week klaar om je S22 Ultra te repareren. We maken gebruik van originele onderdelen en daarom zit er altijd 1 jaar garantie op je S22 Ultra reparatie in Breda. 

Samsung S22 Ultra reparatie prijzen

Galaxy S22 Ultra

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
309 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

Samsung S22 Ultra scherm repareren

Is je Samsung S22 Ultra gevallen en heb je nu een barst in je scherm? Dan kun je deze laten repareren bij Gsm Plaza. Onze monteurs vervangen het scherm van je S22 Ultra binnen 30 minuten. Je kan hier dus op blijven wachten. Bij het repareren van je S22 Ultra scherm wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. Daarom geven we hier altijd 1 jaar garantie op. Een  S22 Ultra scherm reparatie hoeft niet veel te kosten. Hierboven tref je een prijsoverzicht aan voor dit model. Ook voor klanten in de omgeving van Breda zijn we makkelijk bereikbaar. Daarnaast bieden we de optie om op locatie de reparatie uit te voeren, voor meer info hierover neem contact met ons op.

Samsung S22 Ultra achterkant vervangen

Wil je de achterkant laten vervangen van je S22 Ultra, dan kan je dit laten doen bij de experts van Gsm Plaza Breda. We beschikken over de juiste skills en middelen om jou achterkant vakkundig en snel te repareren. Kosten voor het vervangen van je achterkant zijn lager dan die van het scherm. Dit komt omdat de achterkant alleen van glas is gemaakt en de voorkant van glas+display. Het vervangen van je S22 achterkant duurt ongeveer 20 minuten. 

Samsung S22 origineel scherm vervangen

Als je Samsung S22 model een kapot scherm heeft en je deze wilt laten vervangen dan wil je natuurlijk wel dat dit goed gebeurd. Er zijn veel bedrijven die je deze dienst aanbieden. We raden je niet aan dit zomaar bij de goedkoopste aanbieder te doen, maar bij een erkende telefoonreparatie winkel die gebruik maakt van een origineel Samsung scherm. Het voordeel hiervan is dat je dezelfde kwaliteit zult behouden als toen je S22 nieuw was. Een goedkoop imitatie scherm op dit model kan voor problemen zorgen waardoor je telefoon niet lekker werkt. Wil je jouw S22 model scherm laten vervangen met een origineel scherm, kom dan langs in een van onze winkels.

Samsung S22 Ultra vs S21 Ultra

De Samsung S22 Ultra en S21 Ultra schelen in design nogal van elkaar. De S22 Ultra is vierkanter gemaakt en heeft iets weg van de Note modellen. Een grote vooruitgang is dat de S22 Ultra nu een ingebouwde S pen heeft. Zijn voorganger ondersteunde deze functie wel maar bood er geen ruimte voor in het toestel. Ze hebben dezelfde waterdichtheid chip in het moederbord. De scherm grootte is van beide apparaten 6.8 inch. De ultra modellen beschikken over dezelfde batterij van 5000 mah. Helaas worden beide zonder stekker geleverd. Dus heb jij nog een oplader stekker nodig voor je Samsung Ultra, kom dan langs in onze winkel in Breda.

 

Contact via WhatsApp