iPhone 7 Plus reparatie prijzen

iPhone 7 Plus?
Beschik jij over de iPhone 7 Plus? Dan ben je eigenaar van de grotere broer van de iPhone 7, maar dan met een dubbele 12 megapixel-camera met twee lenzen voor de prachtige groothoekfoto’s.

In verschillende kleuren is de iPhone 7 Plus uitgebracht en hoewel dit al een aantal jaar geleden is, is dit model nog altijd een voordelige optie voor als je niet het allernieuwste iPhone-model hoeft. De iPhone 7 Plus is razendsnel ten opzichte van de iPhone 6 en je kunt er prima games op spelen dankzij de verbeterde grafische chips.

De iPhone 7 Plus is net zo groot als de iPhone 6 Plus en ligt makkelijk in de hand.

Toch kan het gebeuren dat de telefoon uit je hand glijdt en het verkeerd terecht komt en dat je scherm breekt. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend en hoe zuinig je ook op je iPhone bent, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Schermreparatie in Breda?

Als je in de omgeving van Breda bent, heb je geluk. Wij werken in GSM Reparatie Plaza uitsluitend met Apple-gecertificeerde medewerkers. Dit betekent dat zij jou een erkende service kunnen bieden voor jouw iPhone. Bij GSM Reparatie Plaza vinden we niets belangrijker dan dat jij de kwaliteit van de reparatie ervaart.

Wat zijn de Voordelen?

Je hebt bij ons garantie van 1 tot 12 maanden, afhankelijk van de keuze voor scherm die je maakt. Je hebt drie keuzemogelijkheden om je scherm te laten repareren:

  • met ons huismerkscherm
  • met een refurbished scherm
  • met een Apple-scherm

Elke optie heeft een eigen budget en een andere garantieduur. Voor elk budget is er een optiemogelijkheid om je scherm te laten repareren.

Welke reparatie voor iPhone 7 Plus?

Of het nou de audiochip is of de camera, voor verschillende reparaties kun je bij ons terecht. En je hoeft niet lang te wachten: bij schermreparaties kunnen we in 20 minuten jouw telefoon gerepareerd hebben. En als je van tevoren je afspraak bij ons maakt en laat weten wat er stuk is, hoe het gebeurd is en wat er gerepareerd mag worden, zorgen wij dat we alles in de winkel paraat hebben zodat je binnen no-time weer naar huis kunt met een iPhone 7 Plus die eruit ziet alsof er nooit iets gebeurd is. We werken graag snel en met kwaliteit, zodat jij tevreden naar huis kunt.

Je kunt gemakkelijk online een afspraak met ons maken zodat wij jouw iPhone 7 Plus kunnen repareren. Loop niet langer rond met een barst in je scherm of met andere gebreken en maak een afspraak.

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 7 plus

Het grote verschil tussen de iPhone 7 en de iPhone 7plus is ten eerste de formaat van het scherm. In plaats van 4.7 inch beeldscherm heeft de iPhone 7 plus een 5.5 inch beeldscherm. Daarnaast heeft de iPhone 7 plus een dubbele camera en extra ram geheugen, waardoor het beeldkwaliteit naar verhouding vele malen beter is. Deze verbeteringen van de iPhone 7 plus ten opzichte van de iPhone 7, zorgt er helaas niet voor dat de problemen er niet zijn. De iPhone 7 plus heeft helaas ook vaak problemen met de microfoon en de audiochip van het toestel, waardoor deze snel aan vervanging toe is. Gelukkig kan je ook met je iPhone 7 plus toestel terecht bij GSM Reparatie Plaza in Breda en wordt je door gecertificeerde monteurs   je problemen snel opgelost. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 7 plus in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Chat openen
Contact via WhatsApp