iPhone 6 Plus reparatie prijzen

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 6 plus

Apple heeft de iPhone 6 plus op de markt gebracht om consumenten een groter scherm te geven waarop ze met een hogere resolutie dan de iPhone 6 films kunnen kijken. Met een langere batterijduur en meer apps op je homescherm zou de iPhone 6 plus de ultieme consument beleving zijn. Echter heeft de iPhone 6 plus de nodige problemen. Naast de standaard kwaaltjes die de iPhone 6 heeft, zoals waterschade, makkelijk breekbaar materiaal en kapotte beeldscherm heeft iPhone 6 plus nog een grotere uitdaging. Apple heeft namelijk vastgesteld dat iPhone 6 Plus-apparaten gevoelig zijn voor flikkerende beeldschermen en/of problemen met Multi-Touch. Dit probleem komt het meest voor na val- of stootschade.  Ook kunnen er problemen ontstaan met  de iSight-camera. Een aantal iPhone 6 Plus-toestellen hebben een onderdeel in de camera dat defect is. Hierdoor gaan foto’s er wazig uitzien. Voor GSM Reparatie Plaza in Breda zijn dit natuurlijk geen onbekende problemen die niet op te lossen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 6 plus in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Chat openen
Contact via WhatsApp