iPhone 14 pro reparatie Breda

Ben je op zoek naar een iPhone 14pro reparatie in Breda, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast onze jarenlange ervaring in de branche, beschikken we ook over de best opgeleide monteurs. Als een van de weinigen in Nederland hebben we toegang tot originele Apple onderdelen. Dit betekend dat als je voor dit product kiest, je na het repareren van je apparaat nog garantie blijft behouden bij de fabrikant. Onze erkende monteurs werken via de Apple richtlijnen en zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie aan je iPhone 14pro in Breda. Hieronder tref je een prijsoverzicht van de meest voorkomende reparaties voor dit model. Dus wil jij je iPhone 14pro laten repareren in Breda, maak dan snel een afspraak of kom langs in een van onze winkels. 

iPhone 14pro reparatie prijzen

iPhone 14 scherm vervangen

Een iPhone 14 scherm laten vervangen in Breda doe je natuurlijk bij de experts van Gsm Plaza. Binnen 30 minuten is je iPhone 14 weer als nieuw en merk je niet dat deze ooit stuk is geweest. Je iPhone 14 scherm vervangen in Breda hoeft niet veel te kosten. Hierboven tref je een prijsoverzicht aan. Je kan zonder afspraak binnenlopen voor het repareren van je iPhone 14 scherm in Breda. Bij het laten maken van je iPhone 14 scherm kan je zelf kiezen welke kwaliteit display er op gaat. Onze monteurs geven je graag uitleg over de verschillen als je hier niet uitkomt. Om het makkelijker te maken hebben we een video hierover op de pagina gezet. We raden je aan om je iPhone 14 scherm te beschermen met een glasplaatje/protector en een hoesje. Hiermee is de kans de volgende keer kleiner dat je iPhone 14 scherm stuk gaat. Ook voor deze accessoires kan je bij ons terecht

iPhone 14 kopen

Wil je een iPhone 14, iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max kopen? Neem dan contact met ons op. 

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenweg 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

 

Met het design van de iPhone 14, blijft de telefoon kwetsbaar. De glasplaat is een gevoeligheid voor iedereen die wel eens de telefoon uit zijn hand laat glippen. Zonde om met een goedwerkende, maar kapotte telefoon rond te blijven lopen… De experts van GSM Reparatie Plaza staan gelukkig klaar voor elke reparatie aan jouw iPhone 14!

Waarom GSM Reparatie Plaza in Breda?
Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor GSM Reparatie Plaza in de stad Breda. Wist je bijvoorbeeld dat alle experts monteurs zijn met een Apple certificering? Hiermee kunnen ze jou een door Apple-erkende service bieden met dezelfde kwaliteit die je van Apple gewend bent. Jouw iPhone 14 wordt dus onder handen genomen met een hoge mate van zorgvuldigheid en kwaliteit.

Je kunt met de iPhone 14 de allermooiste video’s en foto’s maken, maar toch heeft de iPhone 14 enkele mankementen en problemen. Onze experts zijn opgeleid om vakkundig met jouw iPhone aan de slag te gaan en weten de veelvoorkomende problemen met deze iPhone 14 snel en kwalitatief te repareren.

We gaan met zorg en aandacht om met jouw telefoon, omdat we kwaliteit ontzettend belangrijk vinden. Als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook. We willen dat je weer geniet van je iPhone 14 en er plezier aan hebt vanaf het moment dat jij bij ons de deur uitloopt.

Contact via WhatsApp