iPhone 12 mini Reparatie Prijzen

Wat zijn voordelen van iPhone 12 mini?
Bij de iPhone 12 mini heeft Apple gehoor gegeven aan gebruikers met de wens dat hun smartphone compact moet blijven. De laatste compacte iPhone SE uit 2016 zal niet meer ondersteund worden dus er is een vervanger op de markt gekomen.

 

Het is duidelijk dat Apple alles op alles heeft gezet om voor elk budget een iPhone 12 versie te hebben. De iPhone Mini is net als de rest voorzien van de A14-processor. Ook is dit toestel voorzien van een oled scherm, 5G-ondersteuning en een camerasysteem dat vele malen beter is dan dat in eerdere kleinere iPhones. Perfect voor die mooie familiekiekjes.

 

Wat zijn de kwetsbaarheden van de 12 mini?

Ondanks dat deze compacte versie er schitterend uitziet, is deze telefoon niet erg bestand tegen een val. Deze iPhone 12 Mini krijgt nogal snel een barst of kras. Dit komt vooral door het design. Ook de accu is vrij kwetsbaar, want deze telefoon heeft niet zo’n lange accuduur als de andere modellen van de iPhone 12 reeks. Bij GSM Reparatie Plaza Breda zijn we bekend met dit probleem en hebben we een gepaste oplossing.

 

Wat kan ik verwachten?
Wij hebben al 10 jaar ervaring in het herstellen van onder andere telefoons. Dit zie je ook terug in onze service en beoordelingen van onze klanten. Iedere monteur is gecertificeerd om aan Apple producten te werken. Het maken van een afspraak kunt je al met 2 stappen via de website. Je kunt 7 dagen in de week bij ons terecht dus er is altijd plek voor een reparatie bij GSM Reparatie Plaza Breda.

Mocht je vragen hebben over het herstellen van je iPhone 12 Mini, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

 Hoe werkt een afspraak?
Online, telefonisch, of via whatsapp heb je binnen een mum van tijd een afspraak gemaakt. Als je de afspraak hebt gemaakt is het moeilijkste achter de rug. Op locatie van GSM Reparatie Plaza Breda bespreken we de reparatie waar je de afspraak voor hebt gemaakt. De meeste werkzaamheden aan een scherm duren ongeveer 20 minuten. Mochten we hier van moeten afwijken, geven wij dit natuurlijk tijdig aan.

En na de reparatie?
Wanneer de monteur klaar is met de herstelwerkzaamheden zal hij deze samen met je bespreken. Ook zullen we samen met jou een test doen om er zeker van te zijn dat alles goed is gerepareerd. Uiteraard heb je garantie en deze kan de monteur toelichten die van toepassing is voor de betreffende werkzaamheden. Dit hangt vooral af van het scherm dat je hebt genomen. De monteur is pas tevreden als jij dat bent en vindt het belangrijk dat jij weer van jouw geliefde iPhone 12 Mini kunt genieten.

 

Dus loop niet langer rond met een Phone 12 mini die kapot is en maak jouw afspraak bij GSM Reparatie Plaza Breda.

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 12 mini repareren breda

Met de fantastische Super Retina Oled scherm is het een lust voor het oog om de mooiste video’s en foto’s te maken met de iPhone 12 mini. Apple heeft een tal aan verbeteringen uitgevoerd ten opzichte van voorgaande modellen om de iPhone 12 mini tot een succes te maken. Ondanks al deze successen heeft de iPhone jammer genoeg zijn mankementen en problemen. Zo zijn problemen met het opladen, de accuduur, de bluetooth verbinding en wifiverbinding een van de meeste voorkomende problemen van iPhone12 mini. Ook is de iPhone behuizing geen onbekende voor breekbaarheid en komen veel gebruikers langs met dergelijke klachten. Al deze problemen zijn niet onbekend voor Reparatie Plaza in Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 12 mini in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Chat openen
Contact via WhatsApp