GSM Reparatie – WiFi-assistentie

Gaan jouw MB’s ook zo snel op en vraag je je af hoe dat komt? Of zie je soms dat je niet meer verbonden bent met wifi terwijl je dit zelf niet hebt uitgeschakeld? Ik kan jou hierbij helpen! Lees het stuk hieronder!

Op het moment dat je WiFi-verbinding zwak is, word je WiFi-verbinding door een instelling verbroken. Je smartphone schakelt dan over op je mobiele data verbinding. Zonder dat jij dit door hebt.

Soms kan het erg handig zijn als je snel wilt blijven internetten want met een zwak WiFi signaal is je internet erg traag. Een nadeel van de WiFi-assistentie is dat je MB’s erg snel op kunnen gaan terwijl je denkt dat je smartphone is verboden met WiFi.Ik denk dat vele van jullie soms merken dat je MB’s te snel opgaan en zich afvragen hoe het komt, maar de oorzaak ervan niet weten. Ik kan jullie nu uitleggen hoe je WiFi-assistentie uitschakelt om van het probleem af te komen.

Hieronder volgt een stappenplan;

Voor de iPhone gebruikers; Instellingen -> Mobiel netwerk ->naar beneden scrollen -> WiFi-assistentie UITSCHAKELEN.

Voor de Android gebruikers heet deze functie geen WiFi-assistentie maar Slimme netwerkwissel.

Voor de Android gebruikers; Instellingsmenu -> verbindingen -> Wi-Fi -> geavanceerd (rechtsboven) -> slider -slimme netwerkwissel- naar links schuiven.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen!

Mocht je dit probleem vaker hebben dan is het wellicht handig om je telefoon na te laten kijken. het kan zijn dat je wifi module kapot is. Je kan dan bij ons een wifi reparatie uitvoeren.
Klik hier voor prijzen:

iPhone wifi reparatie
Samsung Wifi reparatie

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor al je andere telefoon reparatie in Breda!

Contact via WhatsApp