De garantie van gsm reparatie plaza Breda

12 maanden garantie op de reparatie

Wanneer wij je telefoon repareren krijg je een garantie op de reparatie. Wij garanderen je dan dat de reparatie goed is verlopen en dat het onderdeel van goede kwaliteit is. De garantie die je ontvangt is in de meeste gevallen 12 maanden. Deze garantie heeft dezelfde voorwaarden als een fabrieksgarantie, maar alleen op dat specifieke onderdeel dat gerepareerd is. Deze garantie geldt niet op andere onderdelen of op schade door schuld.  Voor meer informatie kun je onze algemene voorwaarden lezen. 

All risk garantie

Voor zakelijke klanten hebben we ook een all-risk garantie. Voor een vast bedrag per maand per toestel zijn al je apparaten verzekerd. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan dus met een vast bedrag per maand koop je dit risico af. 

Onze zakelijke klanten genieten van alle voordelen die we bieden zoals 24/7 nooddienst, reparatie op locatie, altijd een vervangend toestel, refurbished telefoons, en accessoires tegen een lage prijs. Voor elke partner is een oplossing op maat beschikbaar. Wil je meer weten over de telefoon reparatie service lees dan snel verder.

Contact via WhatsApp