Whats on your feet?

Whats on your feet?
Je herkent ze en zij herkennen jou, tenminste als je een van hun bent. Sneakerheads! Wanneer je op straat loopt met je toffe pattas! Yeezy, Jordan, Nike Air Max, New Balance en talloze andere merken die de tofste kleurencombinaties hebben en de meeste fijne fit hebben. Ja dat oogcontact moment van erkenning. Maar ja, hoe kom je aan die sneakers? Wanneer komen die sneakers uit? Hoe wordt je een echte sneakerhead? Helaas heb ik geen antwoorden op al deze vragen. Wel zijn er aantal tips die je op weg helpen. 

Release dates
Zorg ervoor dat je apps als sneakerjagers, snkrs, etc. Op je mobiele telefoon hebt. Hierdoor krijg je continue meldingen wanneer je droompaar sneakers uitkomen. Je kan dan ook aangeven van welke sneakers je een melding wilt hebben. Zorg er wel voor dat je telefoon de laatste software update heeft, zodat je niets misloopt. Bij telefoonreparatie.nl helpen ze je graag om je telefoon up to date te maken. Ook als het beschadigd is kan je telefoon in een mum van tijd gerepareerd worden. 

Sneaker reviews 
Als je niet weet of je de sneaker tof vind en dat je ervoor wilt gaan, dan kun via YouTube talloze early sneaker reviews bekijken. Waarbij sneakerheads de sneaker eerder krijgt om te reviewen. 

Raffles
Als het een sneaker betreft met veel hype, dan kan je vaak inschrijven voor raffles. Via een raffle kan je geselecteerd worden om de sneaker te kunnen kopen. Schrijf niet alleen in voor raffles in Nederland, maar ook in Italië, Spanje, Engeland, Duitsland etc. Dit vergroot alleen je kans op sneakers. 

Geen retail prijs
Mocht de sneaker op de release volledig zijn uitverkocht dan kan je de sneaker alsnog kopen via stockx, goat en ebay. De kans bestaat dan wel dat je het 50 tot 100 of zelfs het dubbele betaald voor de sneaker. 

Het allerbelangrijkste is dat je een goed werkende telefoon hebt, want voor alle gegeven tips heb je apps nodig om te betalen, te registreren en te selecteren. Ga daarom voor een telefoon reparatie in Breda langs op de Ginnekenweg 77.

Contact via WhatsApp