Vind jij een telefoon reparatie al duur?

Wat hangt er om je pols?

We hebben allemaal wel eens iets te vieren. Een succesvolle sale. of een promotie op werk. En als je niets te vieren hebt dan heb is er altijd wel een reden om jezelf een keer goed te verwennen. Waarbij de meeste vrouwen, een garderobe vol met tassen, jurken en schoenen hebben zijn wij mannen van het simpele, maar toch alles zeggende. Horloges! Als je jezelf trakteert, doe het dan gelijk goed en waarom niet met een luxe horloge? In deze blog gaan we kijken naar de top 5 luxe horlogemerken die naast luxe en klasse, ook perfectie uitstralen. Deze top 5 is gebaseerd op kwaliteit en algehele prestatie van het klokje. Zo lijkt je telefoon reparatie een prikkie naast deze prijzen!

Patek Phillipe & co.
De absoluut nummer 1 volgens de meeste critici is het Zwitserse merk Patek Phillipe. Het klassiek merk bestaat al sinds 1851 en werd vroeger alleen gedragen mensen van adel. Een Patek Phillipe verliest zijn waarde niet en kan van generatie tot generatie worden overgedragen. De tot nu toe bekend duurste Patek Phillipe is de Patek Philippe Henry Graves Supercomplication zakhorloge. Deze is in 2014 voor 20 miljoen euro verkocht. De meest gangbare prijs voor een Patek Phillipe is €17.000. Hiermee kan jij gemiddeld 170 je gsm repareren in onze telefoonwinkel.

Audemars Piquet
Op nummer twee, maar zeker niet minder waard is de Audemars Piquet. De bekende octagon silhouet van de Royal Oak serie, zie je maar al te vaak om de polsen van de welgestelden. Dit Zwitserse merk is opgericht in 1875 en behoort tot het hoogste segment luxueuze producten. Alleen de beste materialen worden gebruikt voor Audemars Piquet in combinatie met een indrukwekkende afwerking en esthetische glans. De Royal Oak RD#2: is ‘s werelds  platste automatische horloge met een eeuwigdurende kalender. De Millenary 4101 is te verkrijgen voor een waarde van €14.500. DeRoyal Oak Grande Complicationis een van de meest  gecompliceerde en duurste model van Audemars Piquet. Dit model kost meer dan €550.000 euro. Hiermee koop jij 550x de nieuwste iPhone 13 pro max! Of je koopt hem 500 keer een voert voor elk model een iphone scherm reparatie uit!

Rolex
De in 1905 opgerichte en vandaag de dag meeste bekende Britse luxe uurwerk is  internationaal erkend tot één van de machtigste merken ter wereld. Aan Rolex wordt ook als eerst gedacht wanneer men een luxe horloge wilt aanschaffen. Legendarische modellen, zoals de Submariner, Daytona en de Explorer zijn wereldberoemd. Ondanks dat het een minder exclusief merk is vanwege de hoge productie, is straalt de Rolex klasse, kwaliteit en tijdloosheid uit. De Oyster Perpetual 39 is al verkrijgbaar voor €4.400, waarbij je voor de Day-Date een slordige €23.500 betaalt. Hier houden wij van. Bij je telefoon verlies je vaak waarde in tegenstelling tot dit model. Wanneer je je kapotte iphone wilt verkopen zonder iphone scherm reparatie dan krijg je gemiddeld maar 25% van wat hij waard is! Het is dus altijd een slimme investering om je gsm te repareren in Breda voordat je deze verkoopt.

A. Lange & Söhne
Niet alleen Zwitserland staat bekend om hun luxe uurwerken, ook Duitsland heeft er een handje vol van. De Grand Complication staat bekend als het meest gecompliceerde en duurste horloge van A. Lange & Söhne. Opgericht in 1815 biedt dit Duitse uurwerk de hooogste kwaliteit, vergelijkbaar met Patek Philippe en Audemars Piguet. Het duurste uurwerk van dit Duitse merk is de 1815 ‘Homage to WalterLange’ die in zeer beperkte oplage is geproduceerd. Deze editie is ter ere van Walter Lange, de oprichter van de huidige manufactuur, die in januari 2017 overleed geproduceerd en is in 2018 voor meer dan €713.000,00 geveild.

Vacheron Constantin
Vacheron Constantin is tot op heden de oudste horloge producent die sinds 1755 ononderbroken horloges heeft geproduceerd. Samen met Patek Phillipe en Audemars Piguet, behoort Vacheron Constantin tot de grote 3 van Zwitserland. De luxe uurwerken van Zwitserse komaf behoren tot de meest exclusieve horloges op de markt. Daarnaast behoort de meest gecompliceerdste zakhorloge ter wereld met maar liefst 57 complicaties, tot hun collectie. De waarde van dit horloge wordt geschat op ca. €5.000.000. Een edelstalen Vacheron Constantin fiftysix die in 2018 aan het portfolio is toegevoegd is te verkrijgen vanaf €11.500. Ook oude iphones zoals de 3G worden tegenwoordig verkocht voor 5x de originele aanschafwaarde. Heb jij dus nog een oud toestel liggen laat je iphone dan snel repareren om erachter te komen wat deze waard is.

Smartwatch
Naast luxewerken is het ook mogelijk om Smartwatches aan te schaffen die doormiddel van Bluetooth verbonden is met je iPhone, Samsung of Huawei smartphone. Het Zwitserse horlogemerk TAG Heuer heeft in 2018 een smartwatch ontwikkelt van 18 kaart rosé-goud. Deze is voor ongeveer €4.000 te verkrijgen. Het is echter wel van belang dat je Bluetooth op je smartphone werkt. Mocht je Bluetooth op je smartphone defect zijn of niet werken, kom dan langs bij gsm reparatie in Breda. Deskundige monteurs kunnen het probleem makkelijk diagnosticeren en de reparatie voor u uitvoeren. Ook voor het instellen van uw Smartwatch kunt regelen bij telefoon reparatie Breda. Voor meer vragen kunt gemakkelijk contact opnemen.

Helaas kunnen we bij Reparatie plaza geen horloges repareren als je dit nodig hebt. In Breda zijn er wel een aantal goede horloge service punten waar dit wel kan. Voor een telefoon reparatie Breda ben je bij ons wel aan het juiste adres.

Contact via WhatsApp