S22 reparatie Breda

Is het scherm van je S22 stuk of werkt je telefoon niet naar behoren, dan kun je terecht bij ons punt in Breda voor een reparatie. Met opgeleide monteurs in dienst zorgen zij voor een snelle en vakkundige reparatie van je Samsung S22. De meeste onderdelen zoals een scherm, achterkant en oplaadpoort hebben we altijd op voorraad voor de S22 en kun je dus dezelfde dag nog laten repareren. Als je een afspraak maakt kun je hier eventueel op blijven wachten. De reparatie van je S22 in Breda duurt dan ongeveer 25 minuten. Wij geven 1 jaar garantie op alle reparaties van je Samsung S22 bij ons punt in Breda.Samsung Galaxy S22

Samsung S22

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
249 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

S22 scherm reparatie Breda

Voor een Samsung S22 scherm reparatie in Breda ga je natuurlijk langs bij de experts van Gsm Plaza. Met al meer dan 10 jaar ervaring zorgen zij ervoor dat je S22 scherm snel en vakkundig wordt gerepareerd. Een reparatie van je S22 scherm in Breda hoeft niet lang te duren. Als je een afspraak maakt kun je zelfs blijven wachten op de reparatie. Dit duurt dan ongeveer 25 minuten. Uiteraard krijg je ook op een S22 scherm reparatie 12 maanden garantie. Maak een afspraak en laat vandaag nog je S22 scherm repareren in Breda.

 

S22 achterkant laten maken Breda

Heb je een barst/scheur in je S22 achterkant en wil je deze laten maken in Breda dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vervangen je S22 achterkant al binnen 15 minuten. Je kan hier dus op blijven wachten. Ook op het laten maken van je S22 achterkant geven we je 1 jaar garantie. Kom je van buiten Breda en wil je je S22 laten maken? Wij liggen op een makkelijk bereikbare locatie aan de Ginnekenweg. Lukt het je niet om langs te komen? Maak gebruik van een gratis Breng en Haal service voor plaatsen zoals Oosterhout, Dongen, Rijen, Ulvenhout, Teteringen, Bavel en nog vele andere. Wij halen je telefoon op en brengen deze gerepareerd bij je op. Laat vandaag nog je Samsung Glaxy S22 maken.

S22 laadt niet goed op

Laadt jouw Samsung S22 niet meer goed op? Merk je dat het de laatste tijd stroef gaat en moet je je oplader in een bepaalde houding leggen zodat je telefoon oplaadt? Dan is het waarschijnlijk tijd om je oplaad poort te laten vervangen. Het komt best wel vaak voor dat deze modellen het na een tijdje begeven en niet meer goed opladen. De oplossing hiervoor is een nieuwe oplaad ingang in je S22. Wij repareren je S22 binnen 20 minuten zodat je weer goed kunt opladen. Maak een afspraak of kom langs in een van onze winkels.

 

Contact via WhatsApp