Miljonair worden met een digitaal plaatje!

Je hoeft maar op een website te gaan en je ziet al talloze advertenties over crypto, bitcoin en ethereum. Als je alle cookies op je iPhone of je Samsung niet verwijdert dat wordt je helemaal platgeslagen met spams en advertenties over crypto beleggen. Altijd handig om trouwens je cookies regelmatig te verwijderen op je smartphone. Mocht je daar hulp nodig hebben dan kan je altijd terecht bij telefoonreparatie.nl in Breda.

Net nu crypto en bitcoin een algemeen begrip begint te worden in onze samenleving is er nu iets ‘nieuws’ op de markt, namelijk NFT. Een NFT is een Non-Fungible Token. In het Nederlands betekent dit een niet- inwisselbaar, onvervangbaar eigendomscertificaat. Dit certificaat kun je digitaal maken en doormiddel van blockchain koppelen aan digitale objecten, zoals filmpjes, afbeeldingen en muziek, etc. Met het certificaat kan je bewijzen dat het digitale object van jou is. Deze NFT kun je verhandelen via verschillende NFT-marktplaatsen, zoals OpenSea, Rarible en Nifty.

Je kunt een NFT maken van alles wat digitaal is. Denk hierbij aan audio opnames, foto’s, filmpjes, Tweets, artikelen, TikTok filmpjes, computerspellen, professionele video’s en soundtracks voor films en series. Je kunt zo gek nog niet bedenken. NFT’s worden nu nog meestal gebruikt voor verzamelobjecten en digitale kunst. Er zijn verschillende NFT-marktplaatsen, zoals OpenSea, Rarible en Nifty gateway. Onlangs was er voor 69 miljoen dollar aan crypto betaald voor een ‘digitaal plaatje’. Zodra een NFT wordt gezien door de markt als een belangrijke verzamel- of kunstobject kan er dus grof betaald worden voor een de NFT. In iedereen schuilt wel een creatieveling, dus wie weet maak je een leuke foto of filmpje met je smartphone die je aan de hand van blockchain omtovert tot een NFT, waarbij een geïnteresseerde een flink aantal bitcoin voor overheeft. Alles is mogelijk in de wereld van NFT. Zorg er daarom voor dat je een goedwerkende smartphone hebt, waarvan de camera goed werkt. Mocht deze kapot zijn, kom dan langs naar telefoonreparatie.nl in het mooie Ginneken van Breda. De monteurs vervangen of repareren je camera in een mum van tijd, zodat jij de mooiste afbeeldingen en video’s kan maken met je smartphone.

Contact via WhatsApp