Hashtag Social Media! Top 5 populaire Social Media sites 2019

Hashtag Social Media! Top 5 populaire Social Media sites 2019

We zijn er allemaal schuldig aan! Het plaatsen van een hashtag onder een vakantiefoto, een filmpje van je kat die schattig zit te spinnen of een diepzinnige quote van Deepak Chopra. Maar welke Social Media platform wordt nu het meest gebruikt? Waar plaatsen wij de meeste hashtags? In deze blog worden de top 5 sites van de wereld doorgenomen.

De absolute nummer 1 met 2,23 miljard maandelijkse actieve gebruikers is Facebook. Dat is bijna een derde van de wereldbevolking. Dit verklaart ook waarom meer 65 miljoen bedrijven Facebook gebruiken er meer dan 6 miljoen adverteerders bezig zijn met promoten.

YouTube staat op 2 met 1,9 miljard maandelijkse actieve gebruikers. Dagelijks is er meer dan een miljard uur aan content en filmpjes waar je naar kan kijken. WhatsApp Messenger is de nummer 3 met 1,5 miljard maandelijkse actieve gebruikers. In meer dan 180 landen zijn mensen actief aan het communiceren met vrienden,  familie en kennissen.

Nummer 4 op de lijst is Facebook Messenger met 1,3 miljard maandelijkse gebruikers en verassend op nummer 5 is WeChat met 1,06 miljard maandelijkse actieve gebruikers. WeChat is een messaging app die voornamelijk in China en sommige delen van Azië populair is.

Wat interessant is dat apps zoals Twitter en Snapchat niet eens in de top 10 lijst staan. Instagram daarentegen wel. Met 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers staan zij op plaats 6 in de wereld ranglijst.

Heb jij problemen met het gebruiken van je social media, bijvoorbeeld omdat je camera niet werkt? Je kunt dan bij ons terecht voor je telefoon reparatie. We doen alle reparaties zoals samsung reparatie, iPad reparatie en veel meer!

Contact via WhatsApp