Tips om je telefoon te beschermen

Problemen met de telefoon, maar er niets aan doen

Uit onderzoek is gebleken dat één op de vijf mensen in Nederland met een beschadigde telefoon rond loopt. Hier wordt niets aan gedaan. Waarom? Meestal vinden mensen het te duur of is er geen tijd. Veel mensen met een beschadigde telefoon vinden de schade vaak wel meevallen. Ze blijven dan ook rondlopen met een beschadigd toestel. Toch wel gek, aangezien je voor relatief weinig geld al goede telefoon bescherming kunt aanschaffen. Het klinkt cliché maar voorkomen is dus nog altijd beter dan genezen. Gelukkig heb je bij GSM Reparatie Plaza geen last van bovengenoemde problemen. Wij zijn goedkoop en hebben een super, super, super snelle service! 

Tempered Glass, zo bescherm je het scherm van je telefoon!

Om de voorkant van je telefoon nog beter te beschermen, raden wij je aan om tempered glass op het beeldscherm te laten monteren. Deze glazen beschermlaag zorgt voor een extra laag over je telefoon. Mocht je de telefoon laten vallen, dan hoef je niet bang te zijn dat er een barst in het scherm komt of, nog erger, dat de telefoon niet meer werkt vanwege de valschade. In veel gevallen is dan alleen je temperred glas bescherming kapot.  Helaas zal deze dan wel vervangen moeten worden. Maar toch, een tempered glass vervangen is goedkoper dan een nieuwe telefoon aanschaffen. Wil jij een korting op je temperred glass? Kijk dan bij onze acties want we hebben momenteel een leuke korting voor je!

Je complete telefoon beschermen

Wij zijn altijd al fan geweest van backcovers.  Niet alleen je frame wordt beschermd. Nee, ook je complete toestel en onderdelen zijn beter af met een backcocer. De backcovers van nu zijn zo geavanceerd dat de klap altijd wordt gedempt. Zo voorkom je dat je telefoon onherstelbaar beschadigd raakt. Vaak zie je dat het je toestel onbeschadigd blijft, zelfs na een harde val. Bij de meeste backcovers gaat het om een flexibel telefoonhoesje, dat dus ook niet kapot zal barsten wanneer je de telefoon laat vallen. Vraag ons naar de beschikbare opties.

Contact via WhatsApp