Social Media heeft de wereld veranderd. Dagelijks worden er filmpjes en foto’s gedeeld via platforms als FaceBook, Instagram, Twitter en SnapChat. Ook al klinkt het, maar er zijn nog mensen die het alleen bij WhatsApp houden. Met zulke mensen is het soms moeilijk om dat ene leuke filmpje van dat schattige hondje of die ene ‘grumpy cat’ mee te delen. Gelukkig bestaat de optie schermopname. Met een schermopname ben je instaat om meer dan alleen een ‘screenschot’ te maken van wat jij op je beeldscherm van je smartphone ziet. Met schermopname film je namelijk alles wat je op dat moment op je beeldscherm van je smartphone ziet.

Bovengenoemde applicatie is standaard al ingebouwd in de Apple iPhone. Jammer genoeg hebben momenteel de meeste Android smartphones deze applicatie niet, met uitzondering van de Huawei. Er zijn geruchten dat de Android Q deze functionaliteit in de toekomst wel gaat krijgen. Tot die zijn er gelukkig een aantal apps voor Androidgebruikers die het mogelijk maakt om ook schermopnames te maken. Met de AZ Screenrecorder app kun je Full-HD, horizontaal en verticaal opnemen. Je kunt ervoor kiezen om het geluid van je microfoon te gebruiken bij de opname. Daarnaast bepaal je zelf hoelang je opneemt zonder rekening te hoeven houden met een tijdslimiet. En als klap op de vuurpijl kun je de opname bewerken. Een mooi alternatief dus voor de Androidgebruiker.

In het geval dat je beeldscherm van je smartphone kapot is, je microfoon niet werkt of je camera defect is, kun je gelukkig altijd terecht bij GSM Reparatie Plaza te Breda. In een mum van tijd repareren deskundige reparateurs je smartphone van allerlei problemen, zodat je op je gemak weer leuke schermopnames kan maken. Ook kun je terecht voor hulp met het installeren van de app, zodat je gezellig met de rest mee kan doen.

Contact via WhatsApp