Samsung S20 Ultra reparatie

Bij ons kun je dagelijks terecht voor je Samsung s20 ultra reparatie. Hieronder staat een overzicht van de kosten voor de meest voorkomende Samsung s20 ultra reparaties. Een Samsung s20 ultra scherm reparatie is bijvoorbeeld klaar terwijl je wacht. Wij doen gelukkig ook alle andere reparaties zoals een moederbord reparatie of wanneer je problemen hebt met je geluid. Informeer bij de klantenservice wat de prijzen zijn. Dit kan via whatsapp, de online chat, of telefonisch. 

Samsung S20 Ultra repareren Breda

S20 Ultra scherm reparatie

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
289 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

Samsung s20 ultra scherm reparatie

Je Samsung s20 ultra scherm reparatie hoeft helemaal niet lang te duren. Meestal zijn de onderdelen op voorraad en kun jij wachten op de reparatie. Ben je benieuwd hoe wij je Samsung s20 ultra repareren in Breda? Kijk gerust mee met de reparateurs die werken achter een glazen wand. Zo kun jij meekijken maar kunnen de reparateurs zich toch concentreren op de ingewikkelde s20 ultra scherm reparatie. Wij werken met originele Samsung onderdelen. Je kunt er dus vanuit gaan dat in ons Samsung service center in Breda altijd de beste kwaliteit wordt geleverd. 

Samsung s20 ultra batterij vervangen

Het komt niet vaak voor maar soms is het toch nodig. Ondanks dat de batterij van dit model enrom lang meegaat kan het zo zijn dat door schade, of soms zonder het gevolg van schade, je batterij niet meer goed werkt. Het kan dan zo zijn dat je telefoon niet meer aan gaat of dat je telefoon niet lang genoeg meegaat zonder te laden. Bij ons kun je dan terecht voor een samsung s20 ultra batterij reparatie. Wij vervangen je batterij met een nieuwe waar je weer 12 maanden garantie op krijgt. Wel zo fijn!

Chat openen
Contact via WhatsApp