Samsung s20 repareren

Een Samsung s20 repareren in Breda is nog nooit zo makkelijk geweest. Onze reparateurs werken volgens alle veiligheidsvoorschriften aan je Samsung. Zo zorgen we er voor dat je S20 reparatie niet alleen snel maar ook veilig wordt uitgevoerd. We zijn 7 dagen per week geopend, ook op zondag. Dus kom snel langs voor de beste kwaliteit en garantie. 

Samsung s20 reparatie Breda

S20 scherm reparatie

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
259 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

Samsung s20 scherm reparatie Breda

Omdat onze monteurs werken met originele Samsung onderdelen kunnen we de voorbereiding al doen voordat jij binnen loopt in de winkel. Zo zorgen we er voor dat je Samsung s20 scherm reparatie binnen een half uur klaar is. In de meeste gevallen krijg je er naast een nieuw scherm bij Samsung ook gelijk een nieuw frame bij. Wel zo fijn als je frame ook beschadigd is! Wil jij dus snel en veilig je Samsung s20 scherm reparatie laten uitvoeren? Kom dan snel langs in ons Samsung service center in Breda aan de Ginnekenweg 77. 

Garantie op een Samsung s20 reparatie

Wij hebben er voor gekozen om je Samsung s20 reparatie alleen uit te voeren met originele onderdelen. Zo beschermen wij je tegen minder kwalitatieve schermen die op de markt beschikbaar zijn. Want zeg nou zelf, zo een duur toestel wil je toch niet repareren met een scherm wat onder de normen valt? Het voordeel is dat je bij een Samsung scherm reparatie altijd 12 maanden garantie krijgt. Wil je toch liever minder betalen en voor een minder kwalitatief scherm gaan? We adviseren je om dit niet te doen bij de S20. 

Chat openen
Contact via WhatsApp