iPhone 8 Plus reparatie

iPhone 8 Plus reparatie prijzen

iPhone 8 reparatie in Breda?
Met 5,5 inch is de iPhone 8 Plus best een grote iPhone ten opzichte van alle voorgangers. Veel mensen hebben gekozen voor de grote iPhone 8 Plus vanwege de dubbele camera. In veel opzichten is de iPhone 8 Plus een verbeterde versie van de iPhone 7 Plus.Ondanks dat Apple de iPhone 8 Plus niet meer door Apple wordt verkocht, is de telefoon nog in veel winkels verkrijgbaar en zijn er veel refurbished modellen beschikbaar.

Net zoals bij de iPhone 8, heeft dit model een glazen achterkant. Dit zorgt voor extra kwetsbaarheid en vergroot de kans op krassen en beschadigingen. Het grote formaat van deze telefoon zorgt er ook nog eens voor dat de grip anders is. De iPhone 8 Plus ligt vaak niet lekker in de hand en doordat je niet altijd de juiste grip hebt, is de kans heel groot dat je de telefoon laat vallen. Wanneer je er geen beschermhoes omheen hebt, kan het dus voorkomen dat je scherm barst aan één van de kanten, of allebei de kanten.

Wat zijn kwetsbaarheid van de iPhone 8 Plus?
De glazen behuizing zorgt ervoor dat de iPhone 8 Plus erg kwetsbaar blijft voor barsten, krassen en andere beschadigingen. We raden dan ook altijd aan een hoes te gebruiken voor bescherming van de behuizing. Toch kan het gebeuren dat een val van je telefoon ervoor zorgt dat je scherm in duigen ligt. Bij GSM Reparatie Plaza in Breda kun je altijd terecht voor jouw iPhone reparatie.

Waarom kies je voor ons?
Er zijn meerdere redenen waarom je bij ons je scherm wil repareren.

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd met een Apple certificaat. Dankzij hun certificaat kunnen zij jou helpen met kwalitatieve service, welke erkend wordt door Apple.

Daarnaast kun je (budget-afhankelijk) kiezen voor een reparatie die bij jou past.

  • Huismerk scherm, deze is van prima kwaliteit. Heel soms komt het voor dat klanten een kleurverschil ervaren.
  • Refurbished scherm, dit is een scherm met precies dezelfde hardware en kwaliteit als een originele.
  • Apple scherm, wordt geleverd door Apple en je raakt hierdoor je Apple-garantie van je telefoon niet kwijt, wanneer je jouw iPhone 8 Plus nieuw hebt gekocht.

Onze service is altijd kwalitatief, ongeacht of je een nieuwe of refurbished iPhone 8 Plus hebt. We repareren telefoons met de uiterste zorg en met beleid en vinden jouw tevredenheid het belangrijkst. Wij zijn pas tevreden als jij weer plezier ervaart van jouw iPhone.

Moet ik een afspraak plannen?
Als je nog niet goed weet wat je wil of nodig hebt, kun je contact opnemen met een van onze gecertificeerde monteurs. Zij kunnen je precies vertellen op welke manier we jou kunnen helpen.

De behuizing van een iPhone 8 Plus wordt door onze monteurs al snel gerepareerd. Ook voor het repareren van jouw scherm zijn we in een mum van tijd klaar en kun jij weer zorgeloos genieten van jouw telefoon. Maak gemakkelijk online je afspraak of bel ons. Een afspraak plan je in via de website of op ons nummer 076-5320421. 

Uiteraard kun je ook 7 dagen per week gewoon binnenlopen wanneer het jou uitkomt!

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 8 plus

Met de volledig glazen behuizing is de iPhone 8 plus een unicum in zijn soort. Met zijn formaat dient de iPhone 8 plus de beeldbeleving van de gebruiker te bevorderen. Echter valt dat nogal tegen. De iPhone 8 plus is groot van formaat ten opzichte van de 5.5 inch scherm, waardoor de iPhone 8 plus onwennig in de hand voelt en je het toestel al snel kan laten vallen. Gelukkig is Beeldscherm reparatie al snel geregeld bij GSM reparatie Plaza in Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 8 plus in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden Ook de behuizing van de iPhone 8 plus is voor de gecertificeerde monteurs   makkelijk te repareren. Met de glazen behuizing oogt de iPhone 8 plus kwetsbaar en makkelijk breekbaar.

Chat openen
Contact via WhatsApp