iPhone 5SE reparatie prijzen

  • Garantie
  • Kwalitatieve onderdelen
  • Snelle service!
  • 7dagen p/week open
  • Originele onderdelen beschikbaar
  • Parkeren voor de deur

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone SE

De bekende iPhone SE is de iPhone 6s in een iPhone 5/5s jasje. De iPhone SE is voor zij die het fijner vinden om een compactere telefoon te hebben, maar wel met de nodige features en mogelijkheden. Echter heeft ook de iPhone SE zijn uitdagingen. Ondanks het feit dat de specificaties met de iPhone 6s praktisch identiek is, is het materiaal voor de iPhone SE toch van minder sterk kwaliteit, waardoor is deze eerder voor reparatie aangeboden wordt. De iPhone 6s heeft in verhouding tot de iPhone SE een sterkere aluminium behuizing en sterker glas voor het beeldscherm. Dit betekent dat de kans op een gebarsten beeldscherm groter is. In Breda aan de Ginnekenstraat kun je daarom altijd terecht voor het repareren van het beeldscherm.  Ook waterschade is een veelvoorkomend probleem. Alle iPhone toestellen voor de iPhone 7 hebben namelijk geen specifieke IP67-certificering, waarbij je iPhone tot maximaal een half uur onder water op 1 meter diepte beschermd is. Ook hiervoor kan je bij GSM Reparatie Plaza terecht. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone SE in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden. Net als de iPhone 5/5s is de iPhone SE niet meer via Apple te verkrijgen.