iPhone 12 Pro reparatie prijzen

Kunnen jullie mijn 12 Pro repareren?
Als jij eigenaar bent van een iPhone 12 Pro, heb je de beste telefoon die Apple ooit heeft gemaakt, volgens hun eigen woorden. Dat dit de beste telefoon is, zie je terug in de extra’s die in de iPhone 12 Pro zitten. Het werkgeheugen van de iPhone 12 Pro is groter dan in de andere versie en ook is de camera van de iPhone 12 Pro uitgerust met een zoom camera en andere functies. De behuizing van de iPhone 12 Pro is van roestvrijstaal.
Met al deze luxe komt natuurlijk ook de prijs, want het is de duurste versie en een waardevol bezit. Helaas heb je soms pech en valt je telefoon bijvoorbeeld tijdens het stappen of als je net bezig bent met je work-out. Het komt in ieder geval nooit goed uit. Dan wil je dus snel een oplossing en een Pro service. GSM Reparatie Plaza Breda is al ruim 10 jaar dé plek waar oplossingen geboden worden door professionals die met jou meedenken.

 

Kwetsbaarheid iPhone 12 Pro
Met het uitbrengen van de iPhone 12 Pro zijn er veel luxe aanvullingen bijgekomen. Je zou bijna vergeten dat zo een exclusief product soms kapot kan gaan. Gelukkig kunnen wij altijd een helpende hand bieden bij GSM Reparatie Plaza in Breda. Want of je scherm kapot is of de roestvrijstalen behuizing, wij hebben altijd een oplossing. Ook als je camera of achterkant stuk is, hebben wij een oplossing die vele malen goedkoper is dan een nieuw toestel. Met elk probleem die je hebt met jouw iPhone 12 Pro kun je bij ons terecht. Na een bezoek aan onze winkel, doet jouw toestel het weer zoals het hoort zodat je er weer volop van kan genieten.

 

Wat bieden jullie?
Als je een iPhone 12 Pro koopt, doe je dit omdat kwaliteit en prestatie voorop staan. Zo denken wij ook over onze service die wij aanbieden. Daarom zijn al onze monteurs gecertificeerd om Apple producten te repareren. Zo weet je zeker dat diegene die aan je telefoon sluutelt precies weet wat hij/zij doet. We zijn  7 dagen in de week open om je reparatie uit te voeren.

Om dingen eenvoudig te houden kun je in twee korte stappen een afspraak maken voor het herstellen van je iPhone 12 Pro. Mocht je er niet uitkomen om een afspraak te maken of heb je twijfels wat te laten herstellen? Dan kun je ons ook telefonisch bereiken of via de chat zodat we je hierbij kunnen assisteren. Uiteraard kun je ook gewoon nog binnen lopen wanneer het uit komt. 

 

Hoe werkt een afspraak?
Als je een afspraak hebt gemaakt kun je op de afgesproken tijd bij ons terecht in Breda. De meeste scherm reparaties duren niet langer dan 20 minuten. Mocht het langer duren, laten wij dit direct weten. We bespreken met jou altijd de schade en vertellen je hoe wij dit gaan herstellen als je bij ons op locatie bent. We laten meteen weten hoe lang de reparatie gaat duren.
Op het moment dat één van onze monteurs je iPhone 12 Pro aan het herstellen is, kun jij genieten van een kopje koffie of thee. Ook kun je gewoon meekijken daar we werken achter glazen wanden. Als de werkzaamheden klaar zijn zal de monteur de herstelwerkzaamheden met je bespreken. Daarna zal de monteur samen met je testen of alles het weer doet zoals het hoort en vertelt hij je alles over de garantie.

 

Loop niet langer rond met een kapotte iPhone 12 Pro en maak nu jouw afspraak bij GSM Reparatie Breda

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 12 Pro repareren breda

Met de fantastische Super Retina Oled scherm is het een lust voor het oog om de mooiste video’s en foto’s te maken met de iPhone 12 Pro. Apple heeft een tal aan verbeteringen uitgevoerd ten opzichte van voorgaande modellen om de iPhone 12 Pro tot een succes te maken. Ondanks al deze successen heeft de iPhone jammer genoeg zijn mankementen en problemen. Zo zijn problemen met het opladen, de accuduur, de bluetooth verbinding en wifiverbinding een van de meeste voorkomende problemen van iPhone12 Pro. Ook is de iPhone behuizing geen onbekende voor breekbaarheid en komen veel gebruikers langs met dergelijke klachten. Al deze problemen zijn niet onbekend voor Reparatie Plaza in Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 12 Pro in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Chat openen
Contact via WhatsApp